De vergeten harde schijven van AntiSecNL

Harde schijven
Enkele opmerkelijk feiten. De gearresteerd hacker Time, welke tegenover tweakers.net beweerde AntiSec te willen oprollen heeft nog enkele spullen bij hem thuis gevonden:

Beeldschermen, toetsenborden, kasten én hardeschijven. Die harde schijven zijn interessant, aangezien deze data kunnen bevatten. Belastende data. Het zou een extreem grote fail zijn als politie deze zou laten liggen. Maar is dit wel het geval in deze situatie?

BlackBerry
Een ander opmerkelijk feit is dat verdachte Time tijdens zijn arrestatie, gedurende de gehele periode dat hij in detentie heeft verkeerd, de beschikking had over zijn BlackBerry mobiele telefoon. Dit is normaal gesproken absoluut verboden.

Personalia
Daarbij komt dat Time de jongste van het stel is. Direct naar de media is gestapt. Direct weer overal 'on the webs' is verschenen is. Getuige zijn verschijningen op Skype en de AnonOps chat kanalen. Echter praat hij overal iedereen naar de mond, en komt er geen duidelijk kloppend verhaal naar voren.
Politie zal ongetwijfeld snel een analyse van de persoon Time gemaakt hebben. En mogelijk om die reden juíst Time deze 'privileges' gegeven hebben. De vraag is wat het belang hiervan is? het onderzoek?

Mogelijke verklaringen
De harde schijven zouden mogelijk een rootkit kunnen bevatten.
De harde schijven zijn wellicht al gebackupped -en dus secured-.
De BlackBerry bevat mogelijk een backdoor.
Een ander opmerkelijk iets is dat Time de dag na zijn arrestatie een afspraak had staan met enkele andere AnonOps leden. Deze afspraak is gemaakt via IRC, en dus zou het Team High Tech Crime hiervan op de hoogte moeten zijn, aangezien zij in dit kanaal waren geinfiltreerd. Wouden ze hen ook arresteren? Hoe zit het met het collusie gevaar?

Ik kan uit deze opmerkelijke gebeurtenissen maar één conclusie trekken. Dit cirkeltje is nog niet rond.
See you in court!

ps: Time, mooie Nikon D70.