Whatsapp kapen met je iPhone

De filmpjes hoe je Whatsapp kan kapen met een Nokie N97 staan op internet. Hier is een beschrijving dit te doen met de iPhone.

Via de iPhone werkt het iets anders. Whatsapp heeft op de iPhone namelijk geen mogelijkheid smsjes te versturen vanaf jouw telefoon. Om die reden maakt Whatsapp connectie met de whatsapp-servers, en deze server versturen dan een sms naar jou toe.
Als je dus via de iPhone iemands Whatsapp wil overnemen krijgt de persoon die je overneemt sowieso een verificatie sms van Whatsapp. En wellicht wordt deze daardoor al wakker geschut. Een dader is echter verder niet te achterhalen. En het slachtoffer kan de nieuwe verificatie ook niet stopzetten. Succes verzekerd dus.

Op het moment dat je Whatsapp opnieuw installeerd vraagt Whatsapp om jouw telefoon nummer. Hier vul je het telefoon nummer in van het slachtoffer. Whatsapp verstuurd nu een sms vanaf de Whatsapp servers, deze komt dus aan bij het slachtoffer. Tegelijk gaat er een teller in jouw applicatie lopen waarbinnen je de sms met verificatie code zou moeten ontvangen en invoeren. Wacht tot deze tijd verstrijkt.
Als deze tijd is verstreken verschijnt onderstaand scherm:

Kies hier voor "sms". Nu moet je jouw email adres 2x invoeren.

Je iPhone gaat nu vanaf jouw toestel een smsje versturen. Het is verder niet nodig dat hij deze verstuurd, dit kan je dus gewoon cancellen.
Wat je nu gaat doen is je sms spoofen. Dit kan via vele sites. Kies er 1 naar wens en ga je gang. De sms die je moet opstellen moet er als volgt uitzien:


Ontvanger: +447900347295
Verzender: Telefoonnummer van je slachtoffer. LET OP: Altijd +316(nummer) gebruiken. Niet 06, dit herkend hij namelijk niet.
Bericht: (jouw e-mail adres)

Meer moet er niet instaan. Heb je dit gedaan zal je binnen enkele seconden in jouw emailbox de verificatie code ontvangen:

Vervolgens nog even je code in de whatsapp applicatie op je iPhone invoeren. En veel plezier!

Enige manier voor Whatsapp om dit te fixen is het verificatie smsje vanaf hun servers te verzenden, en niets anders.